MENÜ
TürkçeEnglish
Anasayfa Kurumsal Ürünler Markalar Servislerimiz Ürün Videoları Kataloglar Haberler Medya Sertifikalar Kariyer İletişim Ödeme Sistemi / Bayi Girişi
36. Yıl
Sertel Tools
MÜŞTERİ HİZMETLERİ  0(324) 676 47 84
Bayi Girişi
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU BAŞKANI MESAJI
ÇEREZ (COOKIES) POLİTİKASI
HAKKIMIZDA
MİSYON & VİZYON
KALİTE POLİTİKASI
BİLGİ GÜVENLİĞİ POLİTİKASI
AYDINLATMA BEYANI - GENEL
AYDINLATMA BEYANI - ÇALIŞAN
AYDINLATMA BEYANI - ÇALIŞAN ADAYI
AYDINLATMA BEYANI - ZİYARETÇİ
KİŞİSEL VERİ SAKLAMA VE İMHA POLİTİKASI

AYDINLATMA BEYANI - ÇALIŞAN ADAYI

SERTEL VİDA METAL A.Ş.

ÇALIŞAN ADAYI KİŞİSEL VERİLERİNİN İŞLENMESİ AYDINLATMA BEYANI

1.  Veri Sorumlusu ve Temsilcisi

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun (“KVKK”) uyarınca, Sertel Vida Metal A.Ş. (“Sertel” ya da “Şirket”) olarak, veri sorumlusu sıfatıyla, siz çalışan adaylarımızın kişisel verilerini aşağıda açıklanan amaçlar kapsamında; hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun bir şekilde işleyebilecek, kaydedebilecek, saklayabilecek, sınıflandırabilecek, güncelleyebilecek ve mevzuatın izin verdiği hallerde veya işlendikleri amaçla sınırlı olarak 3. kişilere açıklayabilecek ya da aktarabileceğiz.

  1. Kişisel Verilerinizin İşlenme Amacı

Başta KVKK mevzuatı olmak üzere ve ilgili mevzuat kapsamında kişisel verileriniz, işe alım süreçlerinin yürütülebilmesi ve sonuçlanabilmesi amacıyla işlenebilecektir. Bu kapsamda mezkûr kişisel verileriniz, işlenme amacıyla uygun süre zarfında fiziksel veya elektronik ortamda güvenli bir şekilde saklanmaktadır. Söz konusu faaliyetler kapsamında Sertel tarafından kişisel verilerin korunmasına ilişkin olarak KVKK başta olmak üzere ilgili tüm mevzuatta öngörülen yükümlülüklere uygun hareket edilmektedir.

Sertel’in veri işleme politikası hakkında detaylı bilgi için, www.serteltools.com adresinde yer alan Sertel Vida Metal A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası’na bakabilirsiniz.

  1. Kişisel Verilerinizin Aktarılması

Açıklanan amaçlar kapsamında işlenen kişisel verileriniz; KVKK’da öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve KVKK’nın 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dâhilinde, Sertel tarafından yukarıda yer alan amaçlarla sınırlı olmak üzere; iş ortaklarımıza, hissedarlarımıza, yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına, özel kişilere, faaliyetlerimizi yürütebilmek amacıyla, destek hizmeti alınan firmalara ve hukuki zorunluluklar ve yasal sınırlamalar çerçevesinde bağımsız denetim şirketlerine aktarılabilecektir.

  1. Yurtdışına Veri Aktarımı

Sertel tarafından kişisel verileriniz, KVKK’nın 4(2) maddesindeki öngörülen ilkeler ışığında açık rıza temini suretiyle veya 5(2) ve 6(3) maddelerinde öngörülen durumların varlığı halinde, açık rıza temin edilmeksizin ve Kanunun 9. maddesi uyarınca, Kişisel Verileri Koruma Kurulu (“Kurul”) tarafından tespit edilecek yeterli korumaya sahip yabancı ülkeler ilan edildikten sonra, sadece bu ülkelerde yerleşik kişi ve kuruluşlara, yeterli korumanın bulunmadığı tespit ve ilan edilen ülkeler için ise, Türkiye’deki ve ilgili yabancı ülkedeki veri sorumlularının yeterli bir korumayı yazılı olarak taahhüt ettiği ve ilgili aktarım açısından Kurul’un izninin temin edilebildiği hallerle sınırlı olmak kaydıyla aktarılabilecektir.

  1. Kişisel Verileri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz, faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla Sertel tarafından iş ortağı, kariyer siteleri, Sertel web arayüzü, farklı departmanlar ve farklı kanallar vasıtasıyla ve yukarıda belirtilen hukuki sebeplere dayanarak toplanmaktadır. Bu süreçte toplanan kişisel verileriniz; yukarıda sayılan süreçleri gerçekleştirebilmek amacıyla ve ticari ve işletmesel faaliyetlerimizi yürütmek sebebiyle, iş ilişkisinin başlangıcı ve devamı süresince fiziki ve elektronik ortamda güvenli bir biçimde toplanmaktadır. Bu çerçevede kişisel verileriniz, KVKK’nın 4(2) maddesindeki öngörülen ilkeler ışığında açık rıza temini suretiyle veya 5(2) ve 6(3) maddelerinde öngörülen durumların varlığı halinde, açık rıza temin edilmeksizin işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

  1. KVKK’nın 11. Maddesi Gereği İlgili Kişi Olarak Haklarınız

Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi www.serteltools.com adresindeki formu doldurup imzalayarak info@serteltools.com adresine iletebilirsiniz. Sertel, talebin niteliğine göre, talebi en kısa sürede ve en geç otuz (30) gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi halinde, tarafımızca Kurul tarafından belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır. KVKK’nın 11. maddesi uyarınca sahip olduğunuz haklar aşağıdaki gibidir:

7.  Bilgilerinizin Güncellenmesi Talebi

Topladığımız kişisel verilerinizin doğru ve gerektiğinde güncel olması gerekmektedir. Bu nedenle, kişisel verilerinizde herhangi bir değişiklik meydana gelmesi halinde, bu hususu Evci Osb Mahallesi , Mersin Tarsus 1. Organize Sanayi Bölgesi 11. Cadde No: 5 Akdeniz/Mersin adresine yahut info@serteltools.com e-posta adresine bildirebilirsiniz.